محل تبلیغات شما

طرز تهیه ترشی لبو

 ترشی چغندر قرمز , ترشی لبو , طرز تهیه ترشی لبو , دستور ترشی لبو , jvad gf

ترشی لبو یکی از خوشمزه ترین ترشی های مخصوص پاییز و زمستون

مواد لازم ترشی لبو

چغندر قرمز    ۵۰۰ گرم

آب    ۴ لیوان

سرکه سفید     لیوان

نمک    به اندازه کافی

دستور طرز تهیه

ابتدا لبوها را به خوبی می شوییم تا کاملا تمیز شوند سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. چند لیوان آب درون قابلمه می ریزیم به صورتی که آب در حدود ۲ انگشت از سطح لبوها بالاتر باشد. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا لبوها پخته شوند.

حدود ۳۰ دقیقه زمان برای پخته شدن لبوها نیاز است. پس از اینکه لبوها نرم شدند ، آب موجود در قابلمه که همان آب لبوهاست را نگه می داریم و آنها را با آب سرد آبکشی می کنیم. پس از اینکه لبوها کمی خنک شدند پوستشان را می گیریم.

در این مرحله لبوها را به شکل دلخواه برش می زنیم و درون شیشه ای که برای درست کردن ترشی آماده کرده ایم می ریزیم. در این مرحله ۱ لیوان از آب لبو را به همراه سرکه سفید و مقداری نمک در یک قابلمه کوچک می ریزیم.

قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا مخلوط آب لبو و سرکه به جوش بیایند. زمانی که مایع به جوش آمد آنرا از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. پس از اینکه مخلوط آب لبو و سرکه کمی ولرم تر شد آنرا داخل شیشه ترشی روی لبوها می ریزیم.

درب شیشه را محکم می بندیم و ترشی را به مدت یک هفته در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم تا آماده مصرف شود. آب باقیمانده از لبو را هم می توانیم نگه داریم و به عنوان رنگ دهنده برای تزیین غذا استفاده کنیم.

آموزش طرز تهیه شیرینی دانمارکی با کرم و شربت بار

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

رسپی و طرز تهیه ترشی لبو

آب ,لبوها ,ترشی ,لبو ,قابلمه ,ریزیم ,می ریزیم ,را به ,داریم و ,پس از ,روی حرارت

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

بهترین منابع آموزشی برنامه نویسی دختر زمستان فانوس رایانه موج آب دانلود فیلم و سریال ایرانی یک قدم تا آسمان لوازم جانبی ایمنی و hse موج باران قصه عشق